Apotheek Pasmans

Uw gezondheid is voor ons een must

Apotheek Pasmans is er voor U. We adviseren u graag persoonlijk en engageren ons voor een kwalitatieve begeleiding & opvolging op maat. Uw gezondheid staat voorop. Een competent team staat tot uw dienst met een accurate service.

De patiënt en zijn gezondheid staan dus centraal in onze visie. Wij helpen u uw gezondheid op peil te houden en te verbeteren. Onmisbaar daarbij is de begeleiding en de opvolging. Dat vat ook duidelijk onze taken samen: van medicatiebereider, over raadgever tot begeleider en gezondheidscoach!
Want vandaag staat het correcte gebruik van een geneesmiddel niet meer alleen in een behandeling. Wij omkaderen de therapie ook graag met voedingsrichtlijnen, verzorgings- en allerhande gezondheidstips. Kortom wij waarborgen een eerlijk, onafhankelijk, specifiek advies.

Innovatief en deskundig

Voor ons advies baseren we ons op enerzijds kennis en ervaring en anderzijds op internationaal erkende richtlijnen. Ons team volgt regelmatig wetenschappelijke opleidingen waar ook de meest geavanceerde, nieuwe behandelingen aan bod komen. We bereiden met de grootste, professionele zorg uw preparaten en tegelijk onderhouden we nauwe contacten met uw arts en met andere zorgverleners om voor u de beste oplossing uit te dokteren.
We willen samen met andere onafhankelijke apothekers, met elk hun specifieke kennis, onze krachten bundelen om u optimaal van dienst te zijn.

Tot binnenkort!

Apotheker-titularis Tim Pasmans
Apotheker Kim De Meyer
Apotheekassistente Josfin Vermeeren